fbpx
 

Në ditën e demokracisë – 15 shtator, Presidenti Stevo Pendarovski në vlogun të #ResPublica i inkurajon qytetarët, posaçërisht të rinjtë, që të jenë aktiv dhe të zëshëm midis zgjedhjeve dhe vazhdimisht ti rikujtojnë politikanët për rolin e tyre të përkohshëm si funksionarë dhe se vendosin në emër të qytetarëve. Pluralizmi i mendimeve dhe qeverisja e mirë, si dhe pjesëmarrja e qytetarëve në proceset zgjedhore duhet të jenë karakteristikat kryesore të shtetit tonë.

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

Na ndiq