fbpx

Аболиција

Без оглед дали ќе биде поништена или не, аболицијата нема правна сила

Димитар Апасиев

13.05.16

доц. д-р Димитар Апасиев Контроверзната и избрзана „аболиција“, дадена ненадејно од страна на Претседателот на РМ – проф. д-р Ѓорге Иванов, може да...