Авторитарност

Надминување на сопствената авторитарност за имунитет од популистичкиот вирус

Иво Босилков

13.11.17

м-р Иво Босилков Две одделни пост-изборни анализи на реномираниот Дојче Веле ја лоцираат (барем делумно) причината за колапсот на Никола Груевски и...