fbpx

Агенција за млади и спорт

Како да го однесеме спортот на повисоко ниво

Иван Анастасовски

05.01.22

Проф. д-р Иван Анастасовски Од големо значење е тоа да го подигнеме организациски и функционално спортот на едно повисоко ниво, односно да се...

ЕУРО2020 треба да биде искрата што ќе го живне професионалниот спорт во Македонија

Иван Анастасовски

28.06.21

Проф. д-р Иван Анастасовски Непобитен факт е дека фудбалерите испишаа историја, но што понатаму? Дали ќе останеме на спомените или ќе тргнеме кон...