fbpx

Администрација

Eколошки неодговорна јавна администрација

Ненад Тониќ

18.02.17

м-р Ненад Тониќ, д.с.и. Институцијата која пред граѓаните испорачува барање да се самоограничат во користењето на автомобилите, додека самата таа...