fbpx

Амандмани

„Мајтап“ амандманите се шлаканица за парламентарната демократија

Светомир Шкариќ

21.07.21

проф. д-р Светомир Шкариќ Во законодавниот дом е блокирано донесувањето на дваесетина закони преку илјадници амандмани поднесени од страна на...