fbpx

Анархизам

Нихилизам – зошто сѐ повеќе (не) веруваме во ништо?

Филип Клетников

26.07.21

Филип Клетников Цивилизацијата би можела да се дефинира како глутница која има рационална потреба да ги легитимира и образложи своите колежи,...