fbpx

Анархија

Може ли да се очовечат економскиот и политичкиот систем без револуција?

Филип Клетников

02.11.20

Филип Клетников Денешниот популизам е симптом на социо-економската имплозија на узурпираниот либерализам, метастазиран во безалтернативен...