Андреј Пленковиќ

Премиерот Пленковиќ во војна со новинарите: увертира во физичко насилство?

Бојана Губерац (Bojana Guberac)

21.06.21

Бојана Губерац Доколку најмоќните луѓе во земјата (вклучително и претседателот Милановиќ) не престанат со вербалните напади и притисоци врз...