fbpx

Антиваксери

Во очекување на волшебното стапче за излез од пандемијата

Ивор Фука

29.10.21

Ивор Фука Во болницата се среќаваме со 53-годишниот пациент Александар. Отворено пред камера кажува дека му откриле големи згрутчувања во белите...

„Борците за слобода“ што ја загрозуваат демократијата во Словачка

Михаела Ружичкова

29.09.21

Михаела Ружичкова И покрај релативно добрата ситуација со пандемијата во Словачка, ова лето државата се соочи со интензивна антиваксерска и...