fbpx

АстраЗенека

Ни требаат поголеми дози на КОВИД солидарност

Нгер Вудс (Ngaire Woods)

05.03.21

Нгер Вудс (Ngaire Woods) Богатите држави мораат веднаш да донираат вакцини против КОВИД-19 на загрозените држави, да дадат поголем придонес кон...