АУКУС

Кои се причините за склучувањето на АУКУС и како Франција извиси

Виктор Јакимовски

01.11.21

Виктор Јакимовски Што стои зад можеби најголемиот светски стратешки проект во првата половина од 21-от век. Последните неколку недели се дигна...