Аутизам

Борба со непознатото: КOBИД-19 и децата со нетипичен развој

Зоран Кардула

10.06.20

ALB Зоран Кардула Мерките за спречување на пандемијата ја променија и дневната рутина на децата со нетипичен развој. За мојата ќерка тоа значеше...