fbpx

Бизнис

Национализација во време на КОВИД-19: логично решение за излез од кризата

Соња Стојадиновиќ

01.06.20

ALB Соња Стојадиновиќ Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна...

Младинско претприемништво – стартап за македонската економија

Ангел Мојсовски

14.08.19

ALB Ангел Мојсовски Државата треба повеќе да се вклучи во промовирање на младинско претприемништво како економска активност која би помогнала за...