болсети

Брзата храна во Македонија: вкусна и крцкава или сериозно штетна по здравјето?

Кристијан Фидановски

14.12.18

МК   ALB Кристијан Фидановски Брзата храна и газираните пијалоци се водечки причинители на прекумерна телесна тежина, која пак значително го...