Борис Џонсон

Победата на Џонсон е загуба за моќта на Британија

Гордон Браун

20.12.19

Гордон Браун (Gordon Brown) Откако доби мандат на изборите, премиерот на Обединетото Кралство, Борис Џонсон, најверојатно без никакви одлагања ќе се...