fbpx

Бучава

Градот има смисла само ако ги одразува потребите на своите граѓани!

Филип Клетников

07.12.21

Филип Клетников Дали и колку градовите им служат на интересите на своите граѓани (демократија) или на елитите кај кои се концентрира капиталот...