fbpx

Велика Британија

Британската поп музика и еманципацијата на социјалистичката младина

д -р Ненад Живановски

24.02.21

д-р Ненад Живановски Овој блог е обид да се оповргнат тврдењата на министерката за надворешни работи на Бугарија, Екатерина Захариева, за...

Брегзитот е шанса да се укинат британските визи за македонските граѓани

д -р Ненад Живановски

27.01.20

ALB д-р Ненад Живановски Македонија од своето осамостојување постојано е на листата држави за чии граѓани е потребно да имаат британски визи...