fbpx

Виза

Брегзитот е шанса да се укинат британските визи за македонските граѓани

д -р Ненад Живановски

27.01.20

ALB д-р Ненад Живановски Македонија од своето осамостојување постојано е на листата држави за чии граѓани е потребно да имаат британски визи...