fbpx

Власт

Иванов треба да го даде мандатот за формирање влада

Светомир Шкариќ

12.05.17

проф. д-р Светомир Шкариќ Парламентарното мнозинство ја формира Владата, независно дали станува збор за парламентарна монархија или за...

Мирен премин на власта

Светомир Шкариќ

21.04.17

проф. д-р Светомир Шкариќ                  Од изборите на 11 декември 2016 година произлезе новото...

Дали Груевски може да ни се повтори?

д -р Ненад Живановски

05.04.16

д-р Ненад Живановски Поразот на здравиот разум и агонијата на животот кои ни се случуваат последниве десетина години, кај многумина го поставуваат...