Вложување во спортот

ЕУРО2020 треба да биде искрата што ќе го живне професионалниот спорт во Македонија

Иван Анастасовски

28.06.21

Проф. д-р Иван Анастасовски Непобитен факт е дека фудбалерите испишаа историја, но што понатаму? Дали ќе останеме на спомените или ќе тргнеме кон...