fbpx

ВМРО-ДПМНЕ

Кој би бил победник на парламентарни избори?

Димитар Христов

03.11.21

Димитар Христов Во блиска иднина можеме да очекуваме големи драми во Собранието, како и зголемени убедувања и уценувања помеѓу владините...

Сите се прогласуваат за победници, народот продолжува да губи

Соња Стојадиновиќ

19.10.21

Соња Стојадиновиќ Време е веќе да ги научиме тие што ги бираме дека гласачите не се нивни слуги, туку дека се избрани да му служат на народот...

Три причини зошто ВМРО-ДПМНЕ треба да замине во историјата

Кристијан Фидановски

18.07.17

Кристијан Фидановски Македонското општество треба да расчисти дали го доживува Никола Груевски како франкенштајновска аномалија на ДПМНЕ или...