Глобална економија

Глобализација за сите

Анабел Гонзалез (Anabel González)

26.10.17

Анабел Гонзалез (Anabel González) Фирмите и работниците во земјите во развој треба подобро да се позиционираат и да се поддржат за да ги искористат...