fbpx

Глоби

„Џелат“ или заштитник на пазарот: Комисијата за заштита на конкуренцијата

Константин Битраков

03.06.17

м-р Константин Битраков Комисијата за заштита на конкуренцијата е пазарен „џелат“ кој може да ги изрече највисоките глоби во македонскиот правен...