fbpx

Граѓани

Зошто е важно мислењето на граѓаните за јавната администрација?

Јулијана Караи

28.04.21

Јулијана Караи Важноста на повратните информации од граѓаните во врска со испорачаните јавни услуги не смее да се занемари. Сепак, се чини дека...