fbpx

Граѓанско општество

Универзитетите во Македонија можат да создадат одржливо граѓанско општество

Артан Лимани, Кеси Л. Барнхард, Џеф Лаи и Соломон Фентон-Милер

18.01.21

Артан Лимани (Artan Limani), Кеси Л. Барнхард (Cassie L. Barnhardt), Џеф Лаи (Jeff Lai) и Соломон Фентон-Милер (Solomon Fenton-Miller) Во моментов, мал број проекти или иницијативи...

Дали граѓанското општество може да предизвика политички промени во Србија?

Братислав Раковиќ

06.09.19

ALB  SR Братислав Раковиќ Во последните три децении, активноста на граѓанското општество имаше значителни варијации во Србија, зависно од...