Гувернер

Се бира монетарен експерт – не политички заложник

Маја Анастасова-Стојановска

21.05.18

Маја Анастасова Стојановска Гувернерот, кој и да е, не е ничиј должник. Ниту на предлагачот, ниту на тие што ќе го изгласаат. Наспроти тоа, должен е...