fbpx

Двојазичност

Шверцувањето на двојазичноста и „џебното вето“ на Претседателот

Димитар Апасиев

14.03.18

доц. д-р Димитар Апасиев  Ако се држиме само до правните аспекти на носењето на Законот за употреба на јазиците, недозволиво и правно невозможно...