fbpx

Дејтонски договор

Следната криза во Босна

Карл Билт (Carl Bildt)

21.01.22

Карл Билт (Carl Bildt) Националистичките ривалства и неконтролираната корупција и натаму го кочат напредокот на Босна и Херцеговина. Додека во земјата...