fbpx

Договор за пријателство

За обединувањето околу нашата заедничка историја – цар Самоил erga omnes (II)

Наум Кајчев

21.05.21

Текстот е одговор на блогот „Обединување околу „историски вистини“ или околу различности?“ од Огнен Вангелов и Љупчо Ристески, објавен на 15...