fbpx

Договор од Минск

Како да се спречи поголемо крвопролевање меѓу Русија и Украина

м -р Тимурленк Чековиќ

15.12.21

Тимурленк Чековиќ Најповолно решение во овој миг е Зеленски и Путин да седнат на директни преговори и да ги споделат „црвените линии“. Во...