fbpx

Дојран

Ерупција на локалните референдуми

Светомир Шкариќ

20.07.17

проф. д-р Светомир Шкариќ Референдумот во Дојран во недела е поделикатен од оние во Гевгелија, Богданци и Валандово, зашто отворањето рудник во...