Еднаквост

Како да стигнеме до работна средина каде мажите и жените се еднакво прифатени?

Кети Блумгарден

26.01.18

Кети Блумгарден (Kathy Bloomgarden) Големиот број тужби за сексуално малтретирање поднесени од познати личности кои започнаа со исповеди и признанија...