fbpx

Економски развој

Година за поуки

Никола Поповски

19.12.17

проф. д-р Никола Поповски  Ништо не би требало да укажува на сериозното забавување на растот на македонската економија – светскиот економски...

Во пресрет на локалните избори: Неколку насоки за идните локални власти за успешен локален економски развој

Пеце Недановски

21.09.17

проф. д-р Пеце Недановски Одделни општини се` уште не можат да ги извршуваат одговорностите преземени oд централната власт заради хроничниот...