fbpx

Етнички идентитет

Автостоперски водич низ Балканот: посебно издание – Македонија

Горан Јанев

15.03.21

Горан Јанев Нашите политички елити проектираат етнички поделено општество. Преку етничките гласови се дограбуваат до власт и потоа располагаат...