fbpx

Заедничка историска комисија

За обединувањето околу нашата заедничка историја – цар Самоил erga omnes (IІI)

Наум Кајчев

12.07.21

Текстот е одговор на блогот „Обединување околу „историски вистини“ или околу различности? (II)“ од Огнен Вангелов и Љупчо Ристески, објавен на 28...