fbpx

Западни вредности

Експериментот во Авганистан и неуспехот на либералната демократија

Ридван Пешкопија

27.08.21

Ридван Пешкопија Ако погледнеме пошироко од Авганистан, ќе забележиме дека кризата со либерално-демократскиот систем почна да се појавува и на...