fbpx

Зелени билборди

Зимата доаѓа, Скопје продолжува да се гуши

Сања Велкакова

13.12.21

Сања Велкакова Загаден воздух, нарушено здравје на граѓаните – добро познати поими со непознато решение.   Ако нешто можеме да предвидиме...