Злоупотреба

За уставните празнини и претседателската злоупотреба на јавното право

Димитар Апасиев

25.04.17

доц. д-р Димитар Апасиев Уставотворецот стреми да се обезбеди пренос на власта и нормално функционирање на највисоките централни институции на...