Изборен законик

Една изборна единица – манипулација со избирачкото тело или реална шанса за малите партии

Димитар Христов

26.05.21

Димитар Христов Резултатот на најавените промени во изборниот законик (една изборна единица и примена на Донтовиот модел), би довел до формирање...