fbpx

Изборна комисија

Трошењето на јавните пари како индикатор за (не)демократскиот капацитет на институциите!

Абдулменаф Беџети

14.12.17

академик Абдулменаф Беџети Пораката на амбасадорот Бејли среде Скопје, јас не ја сфатив како шлаканица врз ДИК и нивните неодговорни членови (за...