fbpx

Извршување

Долгот како привилегија во доба на корона

Златко Јакимовски

27.04.20

Златко Јакимовски Со двете уредби на Владата со кои се одлага извршувањето на доспеаните долгови на граѓаните на ниту еден начин не се помага,...