fbpx

Израел

Екстремизам од реката па сè до морето

Карл Билт (Carl Bildt)

24.01.24

Доколку ги земеме предвид сите алтернативи, исходот кој ќе значи постоење на две држави е нешто што останува единствената остварлива опција за мир...