fbpx

Илинден

Стоп на кич патриотизмот под државна капа за Илинден

д -р Ненад Живановски

25.07.17

д-р Ненад Живановски Новата влада и Министерството за култура треба да ја прекинат својата поддршка во рамките на научно-културните средби „Десет...