fbpx

Институции

Реформи во јавната администрација и зошто ни се толку потребни?

Ангел Мојсовски

21.01.19

МК   ALB Ангел Мојсовски Институциите пристапуваат кон барањата на информации од јавен карактер со одреден сомнеж. Според едно истражување, 60...

Молкот на институциите е поопасен од страшните инсекти

Кирил Арсовски Пржо

14.06.16

Кирил Пржо По правило, речиси секоја пролет во изминатите години, во Македонија е обележана нова чудна „природна“ појава – епидемија на вирус,...