fbpx

Интеграција

ЕУ интеграциите во 2018 година – силни очекувања и многу предизвици

Силвана Мојсовска

03.01.18

проф. д-р Силвана Мојсовска Како што ЕУ бара резултати од земјите од регионот, така и тие бараат признание за постигнатото, изразено како чекор...