fbpx

Интернет

Живееме прилагодени на интернетот или интернетот ни го определува животот

Александар Самарџиев

23.05.17

Александар Самарџиев Постојат кафе барови каде стои натпис дека немаат интернет па препорачуваат луѓето да си прават муабет како порано.  Некои...

Сите медиуми во Македонија во битка за повеќе публика на интернет

Александар Самарџиев

24.01.17

Александар Самарџиев Македонската медиумска онлајн средина се развива со силно темпо. За пристап до интернет најчесто се користи паметниот...

Снимени разговори – Интернетот посилен од законот

д -р Ненад Живановски

06.06.16

д-р Ненад Живановски Проблемот со нелегалното објавување на снимени разговори, гледано од формално-правен аспект е решен или со Законот за заштита...