fbpx

Инфраструктура

Цената за отстранување на ризиците од инфраструктурното финансирање е висока

Хауард Ман

20.07.19

Хауард Ман (Howard Mann) Кога Светската банка и другите институции зборуваат за „дерискирање“ на финансирањето во инфраструктурата, тие всушност...