Капелани

И нашата армија и полиција имаат потреба од капелани

м -р Тимурленк Чековиќ

18.03.19

ALB м-р Тимурленк Чековиќ Воените капелани постојат во сите земји кои се членки на НАТО, па и во Русија. Капеланите во САД имаат завршено високо...