fbpx

Капитол Хил

Десетте часа што ја потресоа Америка

Нина Л. Хрушчoва

12.01.21

Нина Л. Хрушчова (Nina L. Khrushcheva) Упадот во американскиот Капитол што го извршија приврзаниците на Доналд Трамп како последен очаен обид да се поништи...

Крвавата среда на САД

Светомир Шкариќ

11.01.21

проф. д-р Светомир Шкариќ Доналд Трамп не го признава исходот од претседателските избори, и покрај поразот со разлика од седум милиони народни и 74...